NYHEDER                   

10.07.2017

Ny forstander på Storskoven


Bestyrelsen tog her i foråret 2017 imod Morten Axelsens opsigelse i forbindelse med at han jobmæssigt ønskede nye udfordringer nemlig renovering af huse og lejligheder, hvortil der ønskes held og lykke fremover.


Bestyrelsen finder, at vi på Storskoven er ganske godt med, når det gælder den pædagogiske dagligdag og den pædagogiske udvikling. Vi er ligeledes godt med på socialrådgiverområdet.

Derimod har Bestyrelsen gennem længere tid haft et ønske om at styrke den daglige ledelse på Storskoven. Der er brug for en knivskarp reaktion når antallet af unge ændres eller når unge, af kommunen, ændres prismæssigt. Hertil kommer en prioritering af vagtplansarbejdet som sammen med overstående har stor betydning for institutionens økonomi.


Der har været flere emner i spil og det har været en længere proces gennem flere måneder. Derfor er vi også glade for at kunne meddele at vi mener at have fundet den rette person til den udfordrende forstanderstilling. Ny forstander bliver Steen Gaardsted, der tidligere har været forstander på opholdsstedet Sletten på Nordfyn. Han drev gennem 8 år Sletten med stor succes. Steen kommer fra en stilling som skoleleder ved Dansk Røde Kors og bestyrelsen ser det som meget positivt at han har valgt at bruge 3 måneder på at få afsluttet arbejdet i Røde Kors på en ordentlig måde. 


Den 1. august tiltræder Steen Gaardsted som forstander på Storskoven.


På Bestyrelsens vegneJens Bertelsen

Formand for Storskoven